perjantai 9. toukokuuta 2014

Almost day-off week

Keskiviikko iltana kävin syömässä uuden suomalaisen työharjoittelijan kanssa, johon tutustuin viikonloppuna. Pääruoasta ei ole kuvaa, koska nälkä yllätti ja eihän sitä ehtinyt ottaa kuvaa siinä nälässä :D Söin 'herkku'burgerin, jossa oli sipulia, briejuustoa, sieniä ja lihaa. NAM! Jälkiruoaksi otin apple rollin, elikkä jonkinlainen omenarulla, minkä sisällä oli mascarponea ja vierellä jäätelöä. 
Torstaina työt alkoi vasta 20-23:00, joten mulla oli koko päivä aikaa. Lähdin aamulla lenkille ja kymmenen jälkeen lähdin keskustaan kirjastoon, missä aikaakin kului kiitettävästi 2,5 h :D Netti toimii siellä todella hyvin ja sain päivitettyä kaikki ohjelmistot ipadiin ja iphoneen. Sen jälkeen menimme ostamaan kämppiksen kanssa salaatit Frescosta, namnamnam. Ja eikun puistoon syömään ne. Sitten kämpille lepäämään vähäksi aikaa! 
Töissä piti kiirettä. Piti valmistella montaa asiaa samaa aikaa. Aika kului tosi nopeasti. Pääsin 23:05, ja viimeinen metro meni 23:08, mutta ehdin juuri täydellisesti siihen, koska juoksin koko matkan :D Tänään perjantaina työvuoro on 12-16+20:30-24:30. Olen käynyt jo lenkillä ja nyt vielä rentoudun ennen keskustaan lähtöä. Menen varmaan kirjastoon taas ennen töitä. 
Palaillaan!
Leivoin asunnolla persikka-ananaspiirakkaa, mikä onnistui ihan hyvin :)




1 kommentti:

  1. Hei Venla,

    Pääsin tänään lukemaan ensi kertaa blogiasi kun linkki ei ollutkaan saavuttanut Hyrian kv-blogien sivustoa. Kiva blogi sinulla, ihania kuvia ja kivoja kertomuksia. Ihailtavaaa, miten paljon olet saanut vastuuta työpaikkallasi. Teet annoksia jo yksin!

    Upeata toimintaa!

    Odotan uusia postauksiasi innolla!

    Terveisin
    Tanja Korteharju
    Hyrian kv-suunnittelija

    VastaaPoista